美国Godaddy主机

海外主机侦探论坛

扫一扫,访问微社区

搜索
美国主机优惠信息汇总出售cPanel CloudLinux R1SoftGodaddy美国空间代购
国外主机资料导航支持支付宝付款的美国主机HostEase速度快中文客服!
楼主: 大漠孤狼

[购买] LunarPages购买过程图解(支持支付宝付款)

ips和panpal怎么用

RAKSmart美国主机商2014新春优惠大促销
我不知道IPS和panpal是什么东东.怎么用?谁能告诉我.谢谢.
Godaddy美国主机2014年半价优惠大促销
原帖由 wax022 于 2007-5-24 05:22 PM 发表
我不知道IPS和panpal是什么东东.怎么用?谁能告诉我.谢谢.

IPS是一个支付网关,你有国内的银行卡就可以支付了
现在只有LUNAPAGE支持IPS?
原帖由 sumire 于 2007-5-24 08:50 PM 发表
现在只有LUNAPAGE支持IPS?

只发现这一家支持

求救,为什么付款完毕,给了这个回复?

美国服务器
我用招商银行的,支付卡支付的,支付完成后页面返回到一个打不开的页面,但我查了支付卡账单,钱是已经支出了;
先收到LUNAPAGE一封邮件
Welcome to Lunarpages!

Your account will be activated when Stratocash confirms receipt of your payment.  Depending on the payment option you chose, this may take several days.  Please be aware that we accept credit cards and echeck payments directly and your account is activated usually within a matter of hours.

Please Review:
然后十来分钟后又收到一封
Hi there,

We noticed that you were interested in our Web Hosting and for some reason did not complete your order.

Your happiness is important to us... so we would like to extend a 'Thank You' for simply stopping by to look around.

Please accept this coupon which entitles you to $22 off any 12 or 24 month shared hosting account with Lunarpages!  You will also receive a Free Domain Name and over $700 of CoffeeCup Web Design Software if you sign up today!

Your Special Code: Thanks22

Please use your Coupon Code and get your savings here:  >> http://www.lunarpages.com/solutions.php

This offer will only be available for 24 hours, after that it will disappear.

Thanks a lot,

请教版主问到底是怎么回事?
不会支付有问题吧,钱到底会去哪了?他们能收到吗?真的要等几天吗?
美国服务器
原帖由 flashcol 于 2007-5-27 04:40 PM 发表
我用招商银行的,支付卡支付的,支付完成后页面返回到一个打不开的页面,但我查了支付卡账单,钱是已经支出了;
先收到LUNAPAGE一封邮件
Welcome to Lunarpages!

Your account will be activated when Stratocash confirms re ...

等一下看看有没有网关确认付款的邮件.
一般一天内就可以了,不用等几天的

谢谢!请问什么是 网关确认付款的邮件?

非常感谢,请问网关确认付款的邮件是个什么东西?是由谁发来的,银行吗?还是
美国服务器
原帖由 flashcol 于 2007-5-27 05:33 PM 发表
非常感谢,请问网关确认付款的邮件是个什么东西?是由谁发来的,银行吗?还是

Stratocash发的,通过它支付的

那可以查询吗,如何查询哪?

美国服务器
到现在了还是没有收到任何其他邮件,是不是支付过程除了问题?如果有问题,该如何查询呀?
原帖由 flashcol 于 2007-5-27 05:41 PM 发表
到现在了还是没有收到任何其他邮件,是不是支付过程除了问题?如果有问题,该如何查询呀?

最后借记卡是通过IPS支付的,联系他们问一下,告诉他们交易ID